Käynnissä kova kamppailu pisteistä

Säkylässä Sydänmaalla ajetaan ensi lauantaina 9.9.2023 ensimmäistä kertaa SM-tason rallisprint-kilpailu kyseisellä alueella. Ensimmäinen kilpailija starttaa kello 12.00. Kilpailu on SM-rallisprint-sarjan kuudesta osakilpailusta viides, ja ensimmäinen soralla. Kilpailun ilmoittautuminen päättyi sunnuntaina puolilta öin. Ensi lauantaina kilpailussa seurataan 68 kuljettajan vauhdikasta menoa.

Rallisprintin suomenmestaruuspisteissä tilanne on ennen lauantain kilpailua joka tavalla tiukka.

Nelivetoisten SM-kärjessä on Tuukka Hallia, on 44 pisteellä johdossa. Sitten onkin tiukkaa. Toisena on konkarikuljettaja Jari Lamminsivu 34,5 pisteellä. Hyvin pienillä piste-eroilla takana ovat Juho Mäki-Tammela 33, Kristian Nieminen 32,5, Mats Rinne 31,5 ja Aarni Mertanen 31 pisteellä.

Kaksivetoisten SM-pisteissä kuusi kilpailijaa on kärjessä tiukassa kamppailussa. Ville Reuterilla ja Ari-Pekka Koivistolla pisteitä on pisteitä nyt 46,50. Ari Mansikkamäki on kolmantena, pisteillä 43,5. Muissakin kilpailuluokissa tilanne on hyvin elävä vielä tällä hetkellä. Vasta kilpailun päätyttyä nähdään, miten tilanne eri luokkien sijoituksissa jatkuu kohti rallisprintin finaalia.

Transport Hosike Oy SM-rallisprintin järjestäminen on edennyt kiihtyvällä tahdilla. Kilpailun järjestää Huittisten Urheiluautoilijat. Alkusyksyn runsaat vesisateet ovat aiheuttaneet sen, että keväällä laadittuun suunnitelmaan jouduttaneen tekemään tavallista enemmän muutoksia.

Kuva: Janika Ihanamäki

– Esimerkiksi yleisöalueiden sijoittamista on mietitty monesta näkökulmasta. Tilanne myös elää vieläkin koko ajan, kilpailunjohtaja Ari-Pekka Saarinen sanoo.

Lisätietoja kilpailuun ja lajiin liittyen: Transport Hosike Oy SM-Rallisprint, kilpailunjohtaja, Ari-Pekka Saarinen, ape.saarinen@gmail.com, 0400 867 954

Lisätietoja mediaan liittyen: Transport Hosike Oy SM-Rallisprint, tiedotus, Janika Ihanamäki, janika.ihana@gmail.com, 050 5161 050

Teksti: Transport Hosike Oy SM-Rallisprint / Janika Ihanamäki
Kuva: Janette Taskinen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close