Haetaan täydennystä Rallisprintin Lajiryhmään toimikaudelle 2023-2024

AKK-Motorsport ry:n hallitus nimesi marraskuussa Rallisprintin Lajiryhmään kolme jäsentä. Näiden kolmen jäsenen lisäksi lajiryhmää halutaan kuitenkin täydentää tulevalle toimikaudelle, painottaen ennen kaikkea aktiivista kilpailijakokemusta lajin lähihistoriasta.

Lajiryhmään on toistaiseksi nimetty seuraavat kolme jäsentä:

  • Ari-Pekka Saarinen (pj.)
  • Juha Pensas
  • George Kettunen

Näiden laji-osaajien lisäksi lajiryhmään kaivataan täydennystä jäsenistä, joilla on aktiivista kilpailijataustaa lajin parissa, ja sitä kautta näkemystä siitä, mihin suuntaan lajia ja sen arvosarjoja tulisi tulevaisuudessa viedä ja kehittää. Lajiryhmäkausi kestää kaksi vuotta, eli 2023-2024.

Lajiryhmätyöstä kiinnostuneita rallisprint-aktiiveja pyydetään täyttämään oheinen lomake, viimeistään perjantaihin 16.12.2022 mennessä. AKK-Motorsport ry:n hallitus tekee lisänimitykset lajiryhmään tammikuun kokouksessaan.

Lisätietoja lajiryhmästä antaa lajipäällikkö Henrik Frank, etunimi.sukunimi@autourheilu.fi, 040-5349977

Kuva: Taneli Niinimäki / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close