AKK tärkeissä edunvalvontatapaamisissa eduskunnassa ja ministeriötasolla

Autourheilun lajiliitto AKK tekee merkittäviä toimia autourheilun edunvalvonnan eteen. AKK:n edustajat ovatkin hiljattain vierailleet niin eduskunnassa kuin ministeriötasolla.

Eduskunnassa AKK-Motorsportin rallin lajipäällikkö Henrik Frank ja AKK Sports Oy:n toimitusjohtaja Riku Bitter tapasivat kansanedustaja Timo Heinosen. Mukana oli myös rallitestejä järjestävän Motorsport Solutionsin Toni Mäkinen.

– Kävimme eduskunnassa keskustelemassa tärkeistä asioista liittyen teiden sulkulupaprosesseihin kansallisissa rallikilpailuissa. Kiitos kansanedustaja Heinoselle hyvästä tapaamisesta, lajipäällikkö Frank kertoo.

AKK:n delegaation matka jatkui nopeasti myös ministeriötason tapaamiseen, kun Frank ja Bitter vierailivat liikenne- ja viestintäministeriössä.

– Ministeriössä pääsimme puolestaan käsittelemään rallikilpailujen turvallista toteuttamista sekä kilpa-autojen siirtolupien myöntämistä. Kiitos myös liikenne- ja viestintäministeriölle erinomaisista keskusteluista. Näillä tapaamisilla vietiin nyt kattavasti autourheilun ja autourheilijoiden asioita eteenpäin ja tiedoksi Suomen ylimmille johtaville hallintoelimille, Frank sanoo.

Lue lisää AKK:n edunvalvonnasta: autourheilu.fi/akk/edunvalvonta

Teksti: AKK / Viestintä

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close