Sarlin Race Team jatkaa F-Cupin virallisena yhteistyökumppanina ja lähtee mukaan myös Rallisprint SM -sarjaan

AKK Sports Oy ja Sarlin Race Team ovat solmineet kuluvaa kilpailukautta koskevan yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä Sarlin Race Team jatkaa legendaarisen ralliautoilun F-Cupin virallisena yhteistyökumppanina. Yhteistyö kuitenkin myös laajenee, sillä yhteistyö kattaa tänä vuonna myös Rallisprint SM -sarjan.

AKK Sports Oy:n kaupallinen johtaja Petteri Nikkanen on tyytyväinen uuteen jatkosopimukseen tärkeän kumppanin kanssa.

– Sarlin Race Team on laajalti tunnettu ja merkittävä yhteistyökumppani meille AKK:lle ja sarjoillemme. F-Cupissa yrityksen tuotteet ja ammattitaito tiedetään hyvin, joten on hienoa, että hedelmällinen yhteistyö jatkuu. Sarlinin omassa maahantuonnissa on iso varastollinen monipuolisia ja laadukkaita komponentteja, kuten Alcon, Ferodo Racingin, Tilton Racingin, Silicon Hosesin, Speedflown, Stäublin tuotteet. Tämä kattava tuotepaletti on jatkossa hyvin esillä myös rallisprintin SM-sarjassa.

Sarlin Race Teamin omistaja, itsekin pitkän autourheilu-uran tehnyt ja monikertainen mestari Kalle Sarlin on niin ikään tyytyväinen uuteen sopimukseen.

– F-Cup on yksi perinteikkäimmistä ja suosituimmista suomalaisista autourheilusarjoista. Se tarjoaa monipuolisesti laadukkaita rallielämyksiä monille ja me haluamme osaltamme olla tukemassa niin sarjaa kuin sen kuljettajia ja tiimejä hyvillä tuotteilla sekä palveluilla. Nyt tämän uuden sopimuksen myötä toimintamme laajenee myös rallisprintin SM-sarjaan, mikä on aivan mahtava juttu. Kuskeille ja tiimeille terveisiä, että tulkaa ihmeessä jutulle ja tutustumaan tuotteisiin, me autamme kaikkia oikein mielellämme!

Tutustu Sarlin Race Teamiin: sarlinraceteam.fi

Lisätietoja

AKK Sports Oy
Petteri Nikkanen, kaupallinen johtaja
petteri.nikkanen@autourheilu.fi, p. 040 358 0533

Sarlin Race Team
Kalle Sarlin, yrittäjä
srt@sarlinraceteam.fi , p. 045 676 5380


AKK:ssa johdetaan, hallinnoidaan, kehitetään ja toteutetaan suomalaista autourheilua sekä edistetään suomalaisen autourheilun asemaa ja näkyvyyttä sekä kansallisesti että kansainvälisesti, eettisten ja kestävää kehitystä tukevien periaatteiden mukaisesti. AKK:n muodostavat autourheilun kansallinen lajiliitto AKK-Motorsport ry sekä lajiliiton 100% omistama markkinointiyhtiö AKK Sports Oy. Kansallinen lajiliitto on kansainvälisen autourheiluliiton FIA:n oikeuksienhaltija Suomessa. Markkinointiyhtiön suurimpana vuosittaisena projektina on rallin MM-sarjan Suomen osakilpailun järjestäminen. Lisäksi yhtiö myy tv-tuotantopalveluja.


Sarlin Race Team toimii Janakkalassa omissa toimitiloissaan ja myös verkkokaupassa. Lisätietoja löytyy osoitteesta sarlinraceteam.fi

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close