Mestareiden Ilta 2021

SEINÄJOELLA JUHLITAAN 4.12.2021

Vuoden 2021 menestyneimmät kuljettajat ja autourheilun parissa ansioituneet toimijat palkitaan 4.12.2021 Seinäjoki Areenalla järjestettävässä AKK:n Mestareiden Illassa. Samaan aikaan juhlitaan liiton 70-vuotisjuhlaa. Tapahtumaviikonloppu alkaa jo perjantaina, jolloin Seinäjoella järjestetään kolme lajiseminaaria. Lauantaina päivä alkaa seuraseminaarilla, jatkuu liittokokouksella ja huipentuu Mestareiden Iltaan.

PÄÄSYLIPUT

Mestareiden Illan pääsyliput ovat nyt myynnissä. Varaa paikkasi vuoden parhaisiin bileisiin ja lunasta lippusi tapahtuman lippukaupasta. Lippu sisältää tervetulojuoman, buffet-illallisen ja pöytävarauksen, joten muista täyttää pöytävarauksen nimi / tiimi / yritystieto lipun oston yhteydessä.

Lippukauppaan: https://www.coregoshop.fi/mestareiden-ilta-2021

PALKITTAVAT

Mestareiden Illassa palkittavat tulevat saamaan sähköpostitse kutsun tapahtumaan. Kutsussa tarkemmat ohjeet lipun lunastamiseen.

OHJELMA PE 3.12.2021

Klo 13.00-16.00 lajiseminaarit (lajit ja ohjelma julkaistaan myöhemmin)
klo 16.00-18.00 jäsenistön kyselytilaisuus ajankohtaisista asioista

OHJELMA LA 4.12.2021

klo 9.00 – 12.00 Seuraseminaari
klo 13.00 – 15.00 Liittokokous
klo 17.00 – 01.30 Mestareiden Ilta (tarkempi aikataulu julkaistaan myöhemmin).

MAJOITUSVARAUKSET

Seinäjoen hotellikohtaiset majoitustarjoukset ja varausohjeet löydät hotellikohtaisten linkkien takaa. Huomioithan, että hotelleihin ei ole tänä vuonna varattu huonekiintiöitä, vaan hotelli täyttyy varausjärjestyksessä. Varaathan siis majoituksen ajoissa.

Original Sokos Hotel Lakeus ja Vaakuna
Scandic Seinäjoki
Hotelli Alma
Hotel Sorsanpesä
Finlandia hotelli Fooninki

Kuva: Toni Ollikainen / AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close