Rallisprint SM-kauden toinen osakilpailu Lahdessa on peruttu

Lahden Urheiluautoilijoiden järjestämä ja 7.3. ajettavaksi kaavailtu Top Building SM-Rallisprint on peruttu Covid-19-pandemiatilanteen takia. Näin ollen sarjassa talvella ajetaan yksi osakilpailu, kesällä kaksi ja loput kaksi syksyllä.

– Covid-19 pandemian myötä käytännössä koko maassa, myös Päijät-Hämeessä, voimassa olevat yleisörajoitukset tapahtumissa eivät luo järjestäjälle riittävää turvaa tapahtuman taloudellisesta tuotosta, kilpailunjohtaja Joni Kohtaniemi kertoo.

– Uskon että kaikki lajin parissa olevat ymmärtävät tämän erittäin valitettavan asian. Eniten harmittaa kilpailun järjestäjän puolesta, koska he ovat jo käyttäneet kilpailun mahdolliseen toteutukseen suuren määrän talkootunteja, unohtamatta järjestäjälle koituvia taloudellisia menetyksiä, sarjakoordinaattori Markus Silfvast kommentoi.

– Lisäksi nämä valitettavat uutiset kohdistuvat myös kilpailijoihin, jotka ovat jo kovasti odotelleet sarjan alkua, kun kausi 2020 jäi Rallisprintin SM-sarjan osalta kokonaan ajamatta, Silfvast lisää.

Rallisprint SM-kauden ensimmäisistä pisteistä tullaan ajamaan normaalisti helmikuun viimeisenä päivänä Laukaa SM Rallisprintissä.

Rallisprint SM-kauden 2021 uusittu kalenteri:

28.2 Laukaa SM Sprint, Laukaa

10.7. Happy Beach SM Asfalttisprint, Vaala

24.7. SM Asfalttisprint, Tuusniemi

19.9. Tengtools SM rallisprint, Kitee

9.10. Pakoputkihuolto A.Anttila SM-rallisprint, Anjalankoski

Kuva: Taneli Niinimäki/AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close