Rallisprint SM -sarjan 2020 päivitetty kilpailukalenteri

Rallisprintin SM-sarjassa 2020 oli alkuperäisen suunnitelman mukaan tarkoitus kilpailla kuudessa osakilpailussa, joista kaksi ensimmäistä olisi kilpailtu talvikaudella lumi- ja jääpinnalla. Valitettavasti ennätyksellisen lämmin sää alkuvuonna on aiheuttanut sen, että toistaiseksi tänä vuonna on pystytty kilpailemaan vain yksi kansallinen rallisprint-kilpailu ja samalla se on aiheuttanut molempien talvelle merkittyjen osakilpailujen (Laukaa ja Lahti) peruuntumisen.

Perumiset ovat valitettavia, mutta riskit huomioiden kyseinen ratkaisu on molmemmilta järjestäjiltä varsin ymmärrettävä.

Kauden 2020 kalenterista ja sen mahdollisista muutoksista on käyty jonkin verran keskustelua eri kanavissa, ja tässä kohtaa voidaan vahvistaa että korvaavia kilpailuja ei ole Rallisprintin SM-kalenteriin tällä hetkellä suunnitteilla, vaan sarjan loput neljä osakilpailua muodostavat sarjan loppukauden kokonaisuuden.

Rallisprintin SM-sarjan loppukauden kilpailut ajetaan seuraavasti:

7.6.2020 – SM Rallisprint, Vihti (Vihdin Urheiluautoilijat ry) – asfaltti

4.7.2020 – Happy Beach SM Asfalttisprint, Vaala (Rokuan Raketit ry) – asfaltti

12.9.2020 – Kiteen SM-Rallisprint, Kitee (Keski-Karjalan Urheiluautoilijat ry) – sora

3.10.2020 – Kalpalinna SM-Rallisprint, Turenki (Turengin Autourheilijat ry) – sora

Teksti: AKK

Kuva: AKK / Taneli Niinimäki

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close