Kiviniemi neljäs Rovaniemen SM-kilpailussa

Kristian Kiviniemen autourheilukausi jatkui maaliskuun 10. päivä Rovaniemellä ajetussa rallisprintin SM-sarjan toisessa osakilpailussa. Mäntyvaaran raviradan syheröissä Kiviniemi ajoi luokkansa neljänneksi. Yleiskilpailussa Mitsubishi-kuljettaja oli kahdeksas.

Eroa päivän nopeimpaan ja luokkavoittajaan Tomi Tukiaiseen jäi 7,7 sekuntia. Luokan kolmostilaan jäi eroa 1,33 sekuntia.

-Ensimmäisellä kierroksella meni muutama kurvi sillai pitkäksi, että joutui korjailemaan ajolinjaa. Taisi mennä yliyrittämiseksi, Kiviniemi kuvaili ajoaan.

-Kolme edellä ajavaa on Skoda Fabia R5 ja Ford Fiesta S2000-autoja. Tiedossa on ollut, että heidän vauhtiinsa on tekemistä. Toukokuussa alkaa kesäakausi kahdella asfalttikilpailulla. Tässä on vielä viritykset vaiheessa, millä autolla niissä ajan. SM-mitalli on edelleen tavoiteena, Kiviniemi kertoi tulevasta.

Teksti: Vesa Rauhala

Kuva: Tero Lyttinen

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close