Rallisprint SM

Lajipäivät

Rallisprintin lajipäivät Ellivuoressa


04.10.2017

 

 

 

Sastamalan Ellivuoressa järjestetään rallisprintin lajipäivät lauantaina 11.11.2017. Tilaisuudessa vaihdetaan ajatuksia päättyneen kauden kilpailuista ja kuullaan ensi vuoden suunnitelmista. Paikalla ovat myös puheenjohtajat sekä lajiryhmä.

 

 

Päivien yhteydessä on myös rallisprintin Future Cupin ja SM -sarjan yhteinen palkinto- ja päättäjäisgaala. Kaikki rallisprintistä kiinnostuneet ovat tervetulleita analysoimaan mennyttä sekä pohtimaan tulevaa kilpailukautta ja luonnollisesti kannustamaan kuljettajia, kun heille jaetaan palkintoja päättyneen kauden menestyksistä.

 

 

 

Päivä alkaa kello 11.30, jolloin tarjoillaan lounas hotellin ravintolassa. Lounas maksaa 14 euroa ja se maksetaan paikan päällä.

 

 

 

Kello 13 vaihdetaan ajatuksia, havaintoja ja kokemuksia kilpailuvuodesta 2017 hotellin pääravintolassa. Tilaisuudessa kerrotaan myös vuoden 2018 suunnitelmista. Tämä on loistava tilaisuus kilpailijoille keskustella ajankohtaisista asioista ja tuoda esille uusia, lajia kehittäviä ideoita.

 

 

 

Kello 16 on rantasauna lämmin.

 

 

 

Kello 19.30 on vuorossa illallinen, illalliskortit varataan huonevarauksen yhteydessä.

 

 

 

Kun on ajettu saunan lauteilla vuoden kilpailut uudelleen ja analysoitu virallisesti päättyneen kauden kilpailut sekä kuultu ensi vuoden suunnitelmat, on vuorossa päivän kohokohta.

 

Palkintogaala, jossa palkitaan sekä Future Cupin että SM -sarjan menestyjät, alkaa kello 21.

 

Palkintogaalatilaisuus jatkuu aina aamun pikkutunneille saakka.

 

 

 

Rallisprint SM -sarjan kaksivetokuljettajista palkitaan kymmenen parasta, nelivetokuljettajista viisi parasta. ”Junnu-SM:n osalta palkitaan kymmenen parasta.

 

Suomi Cup -luokista nuorissa palkitaan viisi parasta, senioreissa, naisissa sekä V1600 -luokassa palkitaan kolme parasta.

 


Majoitus ja illallisvaraukset tehdään suoraan hotellille!

 

Yöpymishinnat:
- 2 hh (25 m2) 102,00 €/huone
- 2 hh (18 m2) 97.00€/huone
- 1 hh (25 m2) 82,00 €/huone
- 1 hh (18 m2) 79,00€/huone

 

 

 

Huom! Mainitse varatessa sano rallisprint.

 


Ruokapuoli:
- Lauantain lounas paikan päällä 14€


 

- Illallinen 26€, menu varmentuu lähempänä

 

 


Takaisin uutisiin

AKK - www.autourheilu.fi Mainostoimisto Semio, Seinäjoki ja Tampere BV-Team AKK Supports  Fia Action For Road Safety