Rallisprint SM

09.03.2019 - Löydön Kartano SM-Rallisprint, Mikkeli

» Vip-esite

Rallisprintin SM-sarjan talven toinen osakilpailu ajetaan Mikkelissä!

 

Rallisprintin SM:n ja SuomiCupin toinen talviosakilpailu ajetaan vuonna 2019 Mikkelissä, Löydön Kartanon ympäristössä. Reitillä on pituutta hieman reilut kolme kilometriä, josta osa on tuttua Vaakuna-Rallin erikoiskoetta. On isoa ja pientä tietä – ratamestarin sanoin ” reitti on erittäin haastava".

 

Kilpailualueena Löydön Kartano tarjoaa loistavan hienot puitteet - niin yleisölle, kuin kilpailijoille taustajoukkoineen. Huoltoalue sijaitsee ns. reitin varrella, kilpailutoimiston välittömässä läheisyydessä. Vireä kyläseura tuo kahvilapalvelut katsojien saataville, kilpailijoiden ruokahuollosta varikolla vastaa järjestävä seura yhteistyössä Löydön Kartanon kanssa – ilmoittautumismaksu pitääkin sisällään kaksi lounasta, joten tyhjällä mahalla ei kuljettajien tarvitse kilpailua ajaa.

 

Kilpailualue sijaitsee vain 15 minuutin ajomatkan päässä Mikkelistä, yleisön parkkialueet löytyvät alueen läheisyydestä, ja sinne järjestetään myös huokeita bussikuljetuksia Mikkelin keskustasta. Tapahtuma sopii loistavasti myös lapsiperheille.

 

Löydön Kartanon hulppeissa puitteissa järjestetään myös kevättalven taatusti vauhdikkain VIP -tapahtuma – paikkoja on rajoitetusti, joten suosittelemme varaamaan omat paikat pikaisesti!

Ralli on parasta paikanpäällä  - Rallisprint vielä parempaa!


Osoitteet

Kisainfo

Järjestäjä Mikkelin Urheiluautoilijat Ry

Tiedostot ja linkit

ILMOITTAUTUMINEN KITI-JÄRJETELMÄSSÄ »
AKK - www.autourheilu.fi Mainostoimisto Semio, Seinäjoki ja Tampere BV-Team AKK Supports  Fia Action For Road Safety