Rallisprint SM

10.3.2018 - Rinne-Market SM Sprint, Rovaniemi

Rallisprintin SM-sarjan talven toinen osakilpailu Rovaniemellä

 

Rallisprintin SM ja SuomiCupin toinen talviosakilpailu ajetaan Rovaniemellä Mäntyvaarassa. Rata-alueena toimii sama tuttu areena mikä on totuttu näkemään jo vuosien ajan Arctic Lapland Rallyn yleisöerikoiskokeena. Rata tullaan muuttamaan joiltain osin "Tunturirallin" suuntaviivoista ja lisäksi ajosuuntaa vaihdetaan, joten rata on kaikille kilpailijoille uusi.

Kilpailualueena Mäntyvaara tarjoaa hienot puitteet, niin yleisölle, kuin myös kilpailijoille taustajoukkoineen. Katettu ja lämmin katsomo sijaitsee keskellä tilavaa varikkoaluetta. Katsomosta löytyy myös hyvät ravintolapalvelut autourheilukansalle. Parhailta varikkopaikoilta on näkyvyys lähestulkoon koko kilpailussa käytettävälle radalle, samoin kuin katsomosta. Parkkialueet yleisölle löytyvät myös alueen välittömästä läheisyydestä, joten tapahtuma sopi loistavasti perheille. Erona "Tunturiralliin", rallisprintissä kilpailijat lähetetään radalle puolen minuutin välein, joten kilpa-autoja on nähtävillä tuplasti enemmän yhtä-aikaisesti ralliin verrattuna.

 

- Yleisölle katettu, lämmin katsomo sekä Ravintola Mäntyhovin palvelut läpi kilpailun
- Katsomo sijaitsee keskellä varikko-aluetta

- Kilpailua voit seurata myös radan varrelta

 

Huom!

 

Hyviä uutisia nuorten luokan kuljettajat! Pääyhteistyökumppanimme Rinne-Market eli K-Supermarket Ounasvaaran ja K-Market Viirinkankaan kauppiaat Henna-Kaisa sekä Mats Rinne ovat lupautuneet maksamaan osallistumismaksunne Rovaniemen osakilpailuun 10.3.


Osoitteet

Kilpailutoimisto ja varikko

Mäntyvaaran Ravirata

Mäntyvaarantie 161, 96100 Rovaniemi


» Katso osoite Google Mapsissa

Kisainfo

Järjestäjä Rovaniemen UA
Liput

10€ / alle 12v. ilmaiseksi

04.03. Ilmoittautuminen päättyy klo 23:59
10.03. Kilpailu starttaa klo 11.30
ILMOITTAUTUMINEN KITI-JÄRJESTELMÄSSÄ »

AKK - www.autourheilu.fi Mainostoimisto Semio, Seinäjoki ja Tampere BV-Team AKK Supports  Fia Action For Road Safety